UW WONING BOUWEN

Contacteer ons voor bijkomende info

CWB Woningbouw

WIJ BOUWEN SAMEN MET JOU

CWB Woningbouw bouwt uw nieuwe woning niet voor u, maar samen met u. We denken met u mee en zorgen er voor dat uw budget nauwgezet gerespecteerd wordt. We halen alles uit de kast om uw bouwdromen helemaal binnen uw budget te realiseren. En we begeleiden u tot in detail bij de verschillende keuzes die gemaakt moeten worden.

Contacteer ons gerust voor een goed gesprek. En bekijk zeker eerst onze modelwoningen!

UW BOUWPROJECT OPSTARTEN

De beste huizen ontstaan door een goed ontwerp en een goede uitvoering. Een geslaagde woning is er één die past bij zijn bewoners.

Bij een eerste kennismaking gaan we samen met onze architect kijken wat u zelf allemaal van uw woning verwacht. Hierbij gaan we ook op zoek naar uw woning, uw smaak en naar wat het allerbelangrijkste is, een vooropgesteld budget.

MET DE ARCHITECT

Welke stijl van woning je uiteindelijk ook kiest, de sleutel tot succes is het ontwerp, het plannen en vormgeven van de ruimtes, passend bij jullie eigen leefwijze.

Onze architect zal dan een voorontwerp maken en dit meerdere malen met u bespreken en/of aanpassen. Uiteindelijk wordt er een lastenboek gemaakt waarin alle gebruikte materialen staan vermeld, een definitief plan en zal het contract besproken worden.

MATERIAALKEUZE

Daarna kan men eindelijk de bouwvergunning aanvragen. Eenmaal die is goedgekeurd gaan we over tot de bespreking van de materiaalkeuzes. Iedere woonstijl vraagt om zijn eigen behandeling wat betreft de materialen.

Bij de materiaalkeuze voor de ruwbouw mag geen enkel risico genomen worden, zodat je droomwoning echt staat als een huis. Daarom heeft CWB woningbouw – bouwcoördinatie ervoor gekozen enkel te werken met aannemers die enkel werken met gekeurde materialen van de bekendste fabrikanten.

UW NIEUWE THUIS

Als de bouwvergunning wordt goedgekeurd kan men beginnen met het opstarten van de werken.

Daarna volgt een eerste bouwperiode tot de ruwbouw winddicht is, en daarna een bouwperiode voor de afwerking en technieken.

Eenmaal uw nieuwbouwwoning klaar is zal de oplevering gebeuren.